top of page

Happy Tails

Public·247 friends

היי חבר'ה, צריך את העזרה שלכם והניסיון שלכם. אני ואשתי רוצים לטוס בספטמבר הקרוב לחופשה ממושכת של שבועיים-שלושה באירופה. שנינו טיפוסים שאוהבים קצת מהכל – גם קצת היסטוריה ומדריכים בעיר, אבל גם נופים, טבע ואיזה כוס יין טובה מול השקיעה בלי למהר לשום מקום. פעם אחרונה שהיינו ביבשת הייתה לפני חמש שנים ורק בברלין, ככה שאנחנו די מרגישים כמו תיירים מתחילים עכשיו. חשבנו על כיוון של איטליה או אולי שילוב של צרפת והולנד, אבל הלכנו לגמרי לאיבוד עם כל האפשרויות של הרכבות, השכרת רכב והמלונות. מאיפה בכלל מתחילים לבנות מסלול כזה שיהיה הגיוני ולא נבלה את כל הזמן בדרכים? אשמח לטיפים על מקומות חובה או סתם עצות איך לא להשתגע מהתכנונים.

22 Views

איזה כיף לכם! ספטמבר זה חודש מושלם לטיולים – מזג האוויר מתקרר קצת והעומס של התיירים יורד משמעותית. מניסיון, הטעות הכי גדולה של רוב האנשים היא לנסות "לתפוס" יותר מדי מדינות בבת אחת ואז מוצאים את עצמכם רצים מתחנת רכבת אחת לשנייה. אם אתם מחפשים שילוב של נופים, יין ואווירה רגועה, הייתי הולך על צפון איטליה (אזור האגמים וטוסקנה) או חבל פרובאנס בצרפת. כדי לעשות לעצמכם קצת סדר בראש ולראות איך לשלב נכון בין ערים גדולות לטבע פראי, אני מציע לכם לקרוא את המאמרים באתר Europe travel שנותן המון רעיונות למסלולים מובנים, טיפים על תחבורה ויעדים שלא כולם מכירים. זה יחסוך לכם המון כאב ראש של תכנון.

Edited
bottom of page