top of page

Happy Tails

Public·170 friends

Hej wszystkim! Zauważyłem, że mam pewien nawyk związany z nowymi platformami. Zanim zdecyduję się zainstalować aplikację, zwykle przez jakiś czas korzystam ze strony internetowej, żeby sprawdzić, czy w ogóle mi odpowiada. Ostatnio przeglądałem różne rozwiązania mobilne i trafiłem na

. To skłoniło mnie do zastanowienia się, jak robią inni. Czy od razu pobieracie aplikację, czy najpierw sprawdzacie wszystko w przeglądarce? Mam wrażenie, że kiedyś instalowałem aplikacje bez zastanowienia, a dziś jestem pod tym względem dużo bardziej wybredny.

7 Views
Daniel Marocco
Daniel Marocco
11 hours ago

Mam dokładnie tak samo. Na telefonie mam już wystarczająco dużo aplikacji, więc nie instaluję kolejnych bez powodu. Najpierw sprawdzam, czy dana usługa jest rzeczywiście przydatna i czy będę z niej korzystać regularnie. Jeśli po kilku dniach nadal do niej wracam, wtedy rozważam instalację. Dzięki temu unikam sytuacji, w której po miesiącu mam pełno nieużywanych aplikacji zajmujących miejsce w pamięci telefonu. Myślę, że wiele osób podchodzi do tego dziś podobnie.

bottom of page